Bugun...
SON DAKİKA

DÖŞEMEALTI ALTINKALEYE SICAK ASFALT

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede altyapısı tamamlanan ve özellikle yeni yerleşimin olduğu alanlarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
 Tarih: 02-11-2023 10:57:20

DÖŞEMEALTI ALTINKALEYE SICAK ASFALT

Asfalt öncesi 30 bin metrekarelik alana Finişer aracılığıyla 12 santimetre yüksekliğinde Plentmiks dolgu malzemesi serimi gerçekleştiren ekipler, 6 santimetre yüksekliğinde binder asfalt ile modern yolların yapımına start verdi.

 

 

Çığlık, Ayanlar ve Orta Mahallelerde serme sıkıştırma işlemini tamamlayıp 100 bin metrekare sıcak asfalt ile Avrupa Standartlarında yolları vatandaşın hizmetine sunan Döşemealtı Belediyesi ekipleri şimdi de Altınkale Mahallesi’nde çalışmalarına başladı.

 

 

Asfalt öncesi kırma taş ve ince malzemeyi plentle karıştırıp sıkışaltırdıktan sonra finişer marifetiyle Plentmiks dolgu malzemesini cadde ve sokaklara seren Belediye ekipleri 30 bin metrekarelik alanı sıcak asfalta hazır hale getirdi.

 

 

Yeni yerleşim ve altyapısı tamamlanan bölgelere öncelik veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri insanların kışın yağmurla oluşacak çamurdan, yazın ise tozdan kurtulması için üst yapı çalışmalarında 7 gün esasına göre mesai yapıyor.

 

Altınkale Mahallesi’nde sıcak asfalt serme işlemine başlayan belediye ekipleri 30 bin metrekare sıcak asfaltın yanı sıra yine 10 bin metrekare de bozulan yolların tamiri için yama asfalt kullanacak.

  Bu haber 943 defa okunmuştur.   Editör: İREM NUR YILDIRIM
Etiketler
  Kaynak: http://www.dosemealti.bel.tr/tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ Haberleri
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
YUKARI YUKARI