Bugun...
SON DAKİKA

ÇOCUK HAKLARI VE REFAHI SEMPOZYUMU

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesinin Akdeniz Üniversitesi ile ortak organizasyonu ve 40'ı aşkın Antalya STK'ları ve meslek kuruluşlarının destekleriyle Çocuk Hakları ve Refahı Sempozyumu gerçekleştirilecektir.
 Tarih: 24-04-2024 11:28:42  -   Güncelleme: 24-04-2024 11:41:42

ÇOCUK HAKLARI VE REFAHI SEMPOZYUMU

25-26 Nisan 2024 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonunda Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Antalya Şubesinin Akdeniz Üniversitesi ile ortak organizasyonu ve 40'ı aşkın Antalya STK'ları ve meslek kuruluşlarının destekleriyle Çocuk Hakları ve Refahı Sempozyumu gerçekleştirilecektir.

 

 

İki günlük toplantıda çocuk hakları, çocuk yoksulluğu, çocuk işçiliği, suça sürüklenen çocuklar, çocukların eğitim sorunları, çocuklara yönelik ihmal , istismar ve şiddet, madde bağımlılığı, intihar eğilimleri, akran zorbalığı, yetersiz ve kötü beslenme, obezite sorunları dahil olmak üzere pek çok kritik meseleyi kapsayan 35 sözlü bildiri, 11 poster bildiri sunulacaktır.

 

 

Açılış Konferansını Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Bilgin Tiryakioğlu sunacaktır . Sempozyumun 26 Nisan 2024 günü yapılacak Kapanış Oturumunda Sempozyum Sonuç Bildirgesi kamuoyu ve Basın ile paylaşılacaktır. 

 

Destekleyen Kuruluşlar;

 

Sempozyumda ele alınacak önemli meselelerin basınımızı çok ilgilendireceğini düşünüyor ve sizleri toplantımızı izlemeye davet ediyoruz. 

  Bu haber 1868 defa okunmuştur.   Editör: İREM NUR YILDIRIM
Etiketler
  Kaynak: https://tukd.org.tr/sube/antalya

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ANTALYA Haberleri
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
YUKARI YUKARI