SON DAKİKA

"fetö/gundem" İLE İLGİLİ HABERLER

Antalya Merkezli FETÖ Operasyonunda 32 Tutuklama
Antalya merkezli 10 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 102 şüpheliden 32'si, tutuklandı..
FETÖ'ye finansal yardımda bulunan 87 şüpheli için gözaltı kararı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen talimata istinaden yapılan çalışmalar neticesinde, FETÖ/PDY silahlı terör örgü..
FETÖ Firarisi Alanya’da Yakalandı
FETÖ silahlı terör örgütüne üye suçundan 8 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan bir kişi jandarma operasyonu ile..
Vize-Pasaport Çıkmadı Eğitimleri Tehlikede
Normalde 3 hafta olan vize bekleme süreleri 5 aya kadar çıkınca yurt dışında okumak isteyen öğrenciler mağdur oldu, birç..
Yanan ormanlara ‘kompost’ merhemi
TBMM’de yanan orman alanlarının yeniden canlandırılması için harekete geçildi. Tarım ve Orman Bakanlığı, belediyeler ve ..
Ömür uzadı, 80 yaşına kadar yaşıyoruz ancak... 58 yılını sağlıklı yaşıyoruz
Türkiye’de ortalama yaşam süresi uzadı, şu an doğan bir bebek 80 yaşına kadar yaşıyor ancak 58 yılını sağlıklı geçiriyo..
Türkiye- Yunanistan krizinde AB ve ABD izleri!
Türkiye ile Yunanistan arasında tansiyon, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in ABD ziyareti ve ardından Cumhurbaşk..
Müsilaj Marmara’nın ‘mavi’sini yuttu!
Atık kirliliği, müsilaj gibi çevre felaketleri nedeniyle Marmara Denizi’nde mavi bayraklı plaj kalmadı. Marmara’da 15 pl..
Zararlı içerikler hızla kaldırılmalı
Aile Bakanlığı, internet kullanımı ve dijital bağımlılığa yönelik hazırlayarak TBMM’ye gönderdiği raporda, “İnternet ort..
Son dakika: İzmir merkezli 26 ilde FETÖ operasyonu! 60 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi
İzmir merkezli 26 ilde, FETÖ/PDY'nin 'TSK yapılanması'na  yönelik yürütülen soruşturma kapsamında,  60 şüpheli hakkında ..
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI