SON DAKİKA

"sel/gundem" İLE İLGİLİ HABERLER

Vize-Pasaport Çıkmadı Eğitimleri Tehlikede
Normalde 3 hafta olan vize bekleme süreleri 5 aya kadar çıkınca yurt dışında okumak isteyen öğrenciler mağdur oldu, birç..
Yanan ormanlara ‘kompost’ merhemi
TBMM’de yanan orman alanlarının yeniden canlandırılması için harekete geçildi. Tarım ve Orman Bakanlığı, belediyeler ve ..
Ömür uzadı, 80 yaşına kadar yaşıyoruz ancak... 58 yılını sağlıklı yaşıyoruz
Türkiye’de ortalama yaşam süresi uzadı, şu an doğan bir bebek 80 yaşına kadar yaşıyor ancak 58 yılını sağlıklı geçiriyo..
Türkiye- Yunanistan krizinde AB ve ABD izleri!
Türkiye ile Yunanistan arasında tansiyon, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in ABD ziyareti ve ardından Cumhurbaşk..
Müsilaj Marmara’nın ‘mavi’sini yuttu!
Atık kirliliği, müsilaj gibi çevre felaketleri nedeniyle Marmara Denizi’nde mavi bayraklı plaj kalmadı. Marmara’da 15 pl..
Zararlı içerikler hızla kaldırılmalı
Aile Bakanlığı, internet kullanımı ve dijital bağımlılığa yönelik hazırlayarak TBMM’ye gönderdiği raporda, “İnternet ort..
HADO’nun ilk seferi KKTC’ye
Hatay Deniz Otobüsleri İşletmesi KKTC’ye ilk seferini dün gerçekleştirdi. İlk sefere Hatay Medeniyetler Korosu ve gazete..
BM’den TBMM’de Milliyet’e övgü
Birleşmiş Milletler (BM) Kadın Birimi Türkiye Ofisi Direktör Yardımcısı Zeliha Ünaldı, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği ..
‘Önlem alınmazsa iklim göçü başlar’
Dünya İklim Günü’nde ürküten tablo! İklim krizinin can kayıplarına yol açtığını belirten bilim insanları, önlem alınmazs..
Türk kahvesinin Hollywood çıkarması
Türk kahvesi gönüllüsü olarak 13 yıldır ABD’de çalışmalarını sürdüren ve Amerika’da “Turkish Coffee Lady” olarak tanınan..
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI