Bugun...
SON DAKİKA

VALİ ŞAHİN'E İSKANDİNAV KONUKLAR

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Finlandiya Büyükelçisi Pirkko Mirjami Hamalainen, Danimarka Büyükelçisi Danny Annan, Norveç Büyükelçisi Andreas Gaarder, İsveç Başkonsolos Vekili Martin Fredriksson ve beraberindeki heyeti tarihi Hükümet Konağındaki Valilik Makamında kabul etti.
 Tarih: 25-04-2024 17:15:45  -   Güncelleme: 25-04-2024 17:24:45

VALİ ŞAHİN'E İSKANDİNAV KONUKLAR

Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Deha Erpek ile birlikte Antalya Valilik Makamını ziyarete gelen Finlandiya Büyükelçisi Pirkko Mirjami Hamalainen, Danimarka Büyükelçisi Danny Annan, Norveç Büyükelçisi Andreas Gaarder, İsveç Başkonsolos Vekili Martin Fredriksson Valilik şeref defterini imzaladı.

 

 

Büyükelçileri ve beraberlerindeki heyeti Antalya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Şahin, İskandinav ülkeleri ile Antalya arasında önemli bir turizm hareketliliği olduğuna vurgu yaptı.

 

 

Ziyarette Antalya ile İskandinav şehirleri arasında başta turizm olmak üzere, teknoloji, sağlık, ticaret, tarım gibi konularda işbirliğinin artırılarak daha ileri noktalara nasıl taşınabileceği değerlendirildi.

 

 

 

  Bu haber 1343 defa okunmuştur.   Editör: İREM NUR YILDIRIM
Etiketler
  Kaynak: http://www.antalya.gov.tr/

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ANTALYA Haberleri
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
YUKARI YUKARI