Bugun...
SON DAKİKA

ANTALYA SEVGİNLE ENGEL YOK SPOR KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ’NE HAZIRLANIYOR

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlenlediği Sevginle Engel Yok Spor Kültür ve Sanat Şenliği, 2 Aralık Cuma günü saat 10:00’da Akdeniz Üniversitesi Hukuk fakültesi önünden hareket edecek olan Kortej Yürüyüşüyle başlayacak. Spor Bilimleri Fakültesi Zeki Budak Sahasında sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerimizle devam edecektir.
 Tarih: 30-11-2022 17:49:05

ANTALYA SEVGİNLE ENGEL YOK SPOR KÜLTÜR VE SANAT ŞENLİĞİ’NE HAZIRLANIYOR
DEV ORGANİZASYON’DA COŞKULU AÇILIŞ
 
Bu yıl ilk kez düzenlenen şenlik, Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Zeki Budak Çim Sahada coşkulu bir açılışla misafirlerine kapılarını açacak. Dev organizasyonda Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Müzik Kulübü, Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü ve Özgecan Aslan Gençlik Merkezi Gönüllülük Kulübü hem göze hem kulağa hitap ettiği kadar gönüllere de dokunan konser ve gösteriler seyircilerin beğenisine sunacak.
 
Yalnızca çocukların değil her yaştan katılımcının ilgisini çekecek olan şenlikte; Cimnastik, Sihirbazlık ve Dans Gösterileri, Ampute Takım Kalecisi, İl Jandarma Komutanlığı gösterileri, Kepez Özel Eğitim 2. ve 3. Kademe Okulu Korosu, El Sanatları Sergisi ve Spor Aktiviteleri gibi pek çok faaliyet yer alacak.
 
 
HEM EĞİTİM HEM EĞLENCE
 
Renkli görüntülere sahne olacak şenlik, eş zamanlı olarak başta özel bireylerin aileleri olmak üzere pek çok katılımcıya da Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda “ Otizmli Bireylerde Sporun Önemi”, “İlaç Kullanımı ve Öfke Nöbeti”, Otizmli Bireylerde İhmal ve İstismar” konuları üzerine uzmanlar tarafından seminer verilecek.
 
“ SEVGİNLE ENGEL YOK”
 
Hazırlıkları büyük bir coşkuyla devam eden Sevginle Engel Yok Spor Kültür ve Sanat Şenliği, kültürden sanata eğitimden spora, başta özel bireyler olmak üzere tüm katılımcılara muhteşem bir gün yaşatacak.
  Bu haber 7575 defa okunmuştur.   Editör: İREM NUR YILDIRIM
Etiketler
  Kaynak: http://antalya.gsb.gov.tr/

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ANTALYA Haberleri
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
YUKARI YUKARI