Bugun...
SON DAKİKA

BU DA “SİYASETSİZ” İFTAR...- ÖZEL HABER/CEVAT ALP

■ Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya 1 Nolu Şube tarafından Antalya Öğretmenevinde iftar programı düzenledi
 Tarih: 24-03-2024 18:26:29  -   Güncelleme: 24-03-2024 18:39:29

BU DA “SİYASETSİZ” İFTAR...- ÖZEL HABER/CEVAT ALP

Sendika tarafından geçen yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ikincisi düzenlenen iftar programına yüzlerce eğitim çalışanı, öğretmen teveccüh göstererek aileleriyle yoğun katılım gösterdiler. Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent KURUOĞLU, Yönetim Kurulu üyeleri Ali İhsan HASANPAŞAOĞLU, Oğuz İDUĞ, Emrah GÜLTEKİN ve Ramazan İRGE de Antalya'ya gelerek, Antalya'nın hür yürekli öğretmenleriyle birlikte iftar yaptılar.

 

 

Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Hilmi TANER açılış konuşmasında programa katılan Genel Başkan Levent KURUOĞLU nezdinde diğer genel merkez yöneticilerine, şube yönetim kurulu üyelerine, ilçe temsilcilerine ve iftar programına katılan-katılamayan tüm üyelere teşekkür ederken, Hürsen Konfederasyonu çatısı altında birleşen Hür Sağlık Sen Antalya Temsilcisi Mustafa GÜL, Hür Büro Sen Antalya Temsilcisi Tuğra ULUSOY, Hür Ulaşım Sen Antalya Temsilcisi Abdullah EROL, Hür Yerel Sen Antalya Temsilcisi Ceyhun ALTAY'a da katılımlarından dolayı da teşekkür etti. İftar programlarının İlçeler bazında da devam edeceğini belirtti.

 

 

Genel merkez yöneticilerinin iftar masalarına ayrı ayrı oturarak, iftarı üyelerle birlikte sohbet ederek açtıkları programda Şube Başkanı Hilmi TANER, Antalya'da yapılan sendikal çalışmalar hakkında eğitim çalışanlarına bilgi verdi. Ardından söz alan Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent KURUOĞLU konuşmasında, birlikte iftara katılan Genel Merkez Üyelerini Antalya’lı eğitim çalışanlarına tanıttıktan sonra Hürriyetçi Eğitim Sen'in beş yıl içinde toplu sözleşme masasına yetkili sendika olarak oturacağına değinerek, sendikamızın talimat alacağı tek mercinin siz değerli sendika üyeleri olduğunu belirtti. Tabi olacakları tek liderin de Mustafa Kemal Atatürk olduğunu vurguladı.

 

 

Ayrıca eğitim iş kolunda meslek örgütü olarak faaliyet gösteren diğer sendikaların yerel seçim öncesinde, ramazan ayını da bahane ederek düzenledikleri faaliyetlerde ne hikmetse siyasi konukların boy göstermesine karşın, Hürriyetçi Eğitim Sen Antalya Şubesinin düzenlediği iftar programına sadece sendika üyesi eğitim çalışanları katılarak böylelikle siyasetten uzak bir etkinlik gerçekleştirmiş oldular.

 

 

Altı çizilen bu husus, sendika tarafından Antalya eğitim çalışanlarına verilmek istenen bir mesaj olarak dikkati çekti.

Programın sonunda Genel Başkan Levent KURUOĞLU, emekli olan üyelere plaket takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafları çekilerek program sona erdi.

  Bu haber 2704 defa okunmuştur.   Editör: İREM NUR YILDIRIM
Etiketler
  Kaynak: Haber Ajansı Medya Başkanı CEVAT ALP

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÖZEL HABER Haberleri
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
YUKARI YUKARI