Bugun...
SON DAKİKA

Motosiklet Kazasında Ölen Hatice, Toprağa Verildi

Erdem'in cenazesi, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.
 Tarih: 08-11-2022 14:05:34  -   Güncelleme: 08-11-2022 14:06:34

Motosiklet Kazasında Ölen Hatice, Toprağa Verildi

Kaza, 6 Kasım günü saat 22.30 sıralarında, Kara Yusuf Caddesi'nde meydana geldi. Otomobil firmasında çalışan Hatice Erdem, arkadaşı Melisa Gül'ü de alarak, 07 BBM 041 plakalı motosikletle yola çıktı. Erdem'in kullandığı motosiklet, Halil B. yönetimindeki 15 E 847 plakalı otomobile çarptı. Erdem ile Gül, yola savruldu. Başlarında kask olan ikili, kanlar içinde kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Erdem yaşamını yitirdi, Gül de tedavi için hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası sürücü Halil B., gözaltına alındı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Hatice Erdem'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Erdem'in cenazesi, Korkuteli ilçesi Yeşilyayla Mahallesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Melisa Gül de tedavisinin ardından taburcu edildi.

 

 

'SON ANDA FARK ETTİM'

Öte yandan ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Halil B., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çok üzgün olduğunu söyleyen Halil B.'nin, ifadesinde, "Karşıdan gelen motosikleti son anda fark ettim. Onlar da beni fark edince kayıp düştüler. Bu şekilde gelip, arabaya çarptılar. Kazadan ve Hatice Erdem’in hayatını kaybetmesinden çok üzgünüm" dediği öğrenildi. 

  Bu haber 546 defa okunmuştur.
  Kaynak: www.milliyet.com

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ANTALYA Haberleri
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
YUKARI YUKARI