Bugun...
SON DAKİKA

MUTLU HABER CAVİT ARI'DAN-ÖZEL HABER CEVAT ALP

Tarihi Antalya Lisesi binasının Olgunlaşma Enstitüsü'ne tahsisi ile başlayan tepkiler ve aylardır süren gergin bekleyiş Ankara'dan gelen bir haberle yerini sükunete bıraktı..
 Tarih: 05-11-2022 09:42:44  -   Güncelleme: 05-11-2022 16:40:44

MUTLU HABER CAVİT ARI'DAN-ÖZEL HABER CEVAT ALP

Bugün cumartesi sabah (05.10.2022) saat 08.25 Antalya Milletvekilimiz Cavit Arı telefonun diğer ucunda... Ankara'daki gelişmelerle ilgili konuşuyoruz...

 

 

İşte o gelişmelerle ilgili kendisinden aldığım bilgiler ve ötesi...

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerini fırsat bilen Antalya Milletvekili Cavit Arı, rahatsız olduğu halde bu fırsatı değerlendirmek üzere komisyon toplantısına katılır.

 

 

Önceki gün (3 Kasım Perşembe) yapılan toplantıda söz alan Cavit Arı Antalya ile ilgili bazı konuları anlatır.. Bunlar arasında aylardır Antalya gündemini meşgul eden Antalya Lisesi binasınının tahsisi ise birinci önceliğidir..

 

 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i

konuyla ilgili soru yağmuruna tutan Vekil Arı, bakanın "Biz o tahsisten vazgeçtik" sözü üzerine, toplantı sonrası daha önce bakanlığın Antalya Lisesi'ne gönderdiği tahsis yazısını gösterir..

 

 

Cavit Arı ısrarla sözlü değil, aynı böyle iptal yazısının yazılmasını ister ve bu nihai kararı Antalya halkının beklediğini söyler..

 

Bu gelişmelerin devamın da..

 

Saat 17.00’de Bakanlıktan Cavit Arı’yı arayan ilgili kişi, tahsisin iptali yazısının Antalya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderildiği bilgisini verir…

 

Sonuç olarak…

 

Bir deli bir kuyuya taş atar, 40 akıllı o taşı çıkarmaya çalışır misali, hiç yoktan kim ya da kimlerin sivri aklına düştü bilinmez..

 

 

 Aylarca Antalya gündemini meşgul eden, bizim için mücevherden kıymetli asırlık çınarımızı şanlı direnişimizle korumayı başardık..

 

 

Bu konuda pek çok  milletvekili, belediye başkanı, STK’lar dahil, günlerce nöbet bekleyen fedakar Antalyalılar destek verdi ve mutlu sona ulaşıldı, hepsine teşekkür borçluyuz..

 

Yazımın kuyruğuna düğüm atmadan çok özel iki teşekkürümden birini CHP’li vekilimiz Sayın Cavit Arı'ya, diğerini ise AKP'li vekilimiz Sayın Mustafa Köse'ye yapmak istiyorum..

 

Ankara bazında yaptıkları görüşmeler ve mutlu sona ulaşılmasındaki etkilerinden dolayı bu teşekkür fazlasıyla hak ettiklerine inanıyorum...

 

Teşekkürler Sayın Köse, Teşekkürler Sayın Arı...

  Bu haber 5795 defa okunmuştur.   Editör: Şehrim Antalya Haber Ajansı Grup Başkanı CEVAT ALP
Etiketler

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ÖZEL HABER Haberleri
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
YUKARI YUKARI