Bugun...
SON DAKİKA

VALİ ŞAHİN'DEN 23 NİSAN NESAJI..!

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin kuruluşunun 104. Yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Vali Hulusi Şahin mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:
 Tarih: 22-04-2024 09:22:50  -   Güncelleme: 22-04-2024 09:24:50

VALİ ŞAHİN'DEN 23 NİSAN NESAJI..!

"Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, millet irademizin tezahürü, bağımsız Cumhuriyetimizin de ön sözüdür. Milli mücadelemizin kahramanca müdafaa edildiği, milli hedeflerimizin iman, inanç ve irade ile korunduğu bir milli tarih kürsüsüdür.

 

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kutlu ülkümüzün sembolü Gazi Meclisimizin kuruluşunu çocuklarımıza, tüm dünya çocuklarına emanet ve armağan ederek onların temiz kalpleriyle pak zihinleriyle bütünleştirmesi, “yurtta sulh cihanda sulh” anlayışının en açık göstergesidir.

 

23 Nisan ruhunu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi kimliğini ilelebet yaşatmak bizlerin asli vazifesidir. Türk milleti var oldukça, Gazi Meclisimiz de varlığını sonsuza dek sürdürecek; bir özgürlük ve bağımsızlık örneği olarak dünya çocuklarının umut ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşundan günümüze, ebediyete irtihal eden demokrasi kahramanlarımızı, vatan evlatlarımızı rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 104. kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum."

  Bu haber 1922 defa okunmuştur.   Editör: İREM NUR YILDIRIM
Etiketler
  Kaynak: http://www.antalya.gov.tr/

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER ANTALYA Haberleri
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Henüz anket oluşturulmamış.
  NAMAZ VAKİTLERİ
nöbetçi eczaneler
  HABER ARA
YUKARI YUKARI