Bugun...

Her Şey Seninle Başlar

 Tarih: 01-05-2022 12:46:00  -   Güncelleme: 01-05-2022 13:02:00
SELİN ANTALYA

Kişisel gelişim yolculuğunda her gün, her saat yeni bir şeyler keşfediyorsun.  İşte ben bu keşfe "FARKINDALIK" diyorum. Hepimizin son zamanlarda sürekli duyduğu bu kelime ile 2012 yılında tanıştım. 

Benim kişisel gelişim yolculuğum da Yaşam koçluğu, Profesyonel Koçluk, NLP, Öğrenci Koçluğu, Nefes Teknikleri vb... eğitim programlarını alarak başladı. Gün geçtikçe bu kişisel gelişim yolculuğunun gelişimden daha çok dönüşüm olduğunu fark ettim ve ne kadar dönüşmeye başlıyorsak istediklerimizi o kadar çok elde edebileceğimizi anladım.

İstemediğimiz şeyleri hayatımızdan çıkarmak yerine dönüştürmeyi öğrendim. Enerjimi her zaman olumluda tutmaya çalışıyor ve kendimi bu dönüşüm yolculuğunda keşfetmeye başladım. 

Sizde her gün kendiniz üzerine çalışır, odağınızı ve enerjinizi önce kendinize verirseniz, kendi kişisel gelişim yolculuğunuza başlıyor ve farkındalığınızı arttırıyorsunuz.

10 yıldır her sabah uyandığımda güne yeni bir farkındalık ile başlıyorum. Bu benim hayat felsefem haline geldikten sonra, aileme, yakın çevreme bu farkındalık ile yaşamayı anlatıyorum. 10 yıldır da profesyonel olarak bunu eğitimlerimde, seanslarımda, danışmanlık yaptığım kurumlarda uyguluyorum.

Bir şeyi meslek olarak yapacaksanız veya bunu aktaracaksanız önce içselleştirme yapmanız gerekir. Yani her şey seninle başlar...

  Bu yazı 1331 defa okunmuştur.
  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  YAZARIN DİĞER YAZILARI
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI